Stellingbouw Monteert En Demonteert Uw Steigerwerk Snel En Veilig.  thumbnail

Stellingbouw Monteert En Demonteert Uw Steigerwerk Snel En Veilig.

Published Feb 12, 22
6 min read

Gespecialiseerd in stellingbouw en steigerbouw

DEVAN STEIGERBOUW en stellingbouw is een jonge onderneming die gespecialiseerd is in het plaatsen van allerhande steigers. Gaande van eenvoudige gevelsteigers voor een renovatie, over daksteigers voor gevelbekleding, tot ingewikkelde constructies rond een schoorsteen. DEVAN STEIGERBOUW richt zich vooral op kleine en middelgrote steigers. Gaande van een gevel van 40m² tot kleine appartementsblokken tot 2000 m². Kleine podia en toepassingen voor allerlei evenementen behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Het Monteren En Demonteren Van Rolsteigers

Devan Steigerbouw & stellingbouw  stellingbouw

Deze firma had geen vertegenwoordiging in Belgie en dus moesten we regelmatig naar het buitenland om materieel op te halen. Vanaf die periode werd er veel inspanning geleverd om onze werking kenbaar te maken en konden we een steeds groter potentieel aan klanten aanspreken. Vanaf 1996 werd de firma in een nieuwe vorm en met de huidige naam een feit.

De combinatie van en onze in het bouwen van de meest uiteenlopende constructies zorgt ervoor dat we onze klanten op hun specifieke vragen kunnen voldoen om een aan te bieden - Stellingbouw Vlaanderen. Op vandaag tellen we een clienteel van bouwbedrijven, gevelrenovaties, schilders, schrijnwerkers, buitenpleisterwerken, openbare besturen, evenementen en particulieren. Het eerlijke vakmanschap dat u van een stellingbouwer verwacht, daar staan wij al jarenlang garant voor! Kontrimo, uw referentie voor stellingbouw en tribunebouw.

Sindsdien is ons bedrijf uitgegroeid tot een grote onderneming die niet meer weg te denken valt wanneer het over tribunebouw en stellingbouw regio Temse en heel België gaat. Ongeveer 150 werknemers zijn dagelijks onderweg om onze kwaliteitsvolle, stevige, stabiele steigers en tribunes te installeren bij particulieren en professionelen. Tijdens de zomermaanden kan u zelfs zo’n 600 werven van ons terugvinden, verspreid over heel België.

Van transport tot plaatsing: onze werknemers zorgen ervoor, Stelling huren: Zorg zelf voor het transport en/ of de plaatsing, Tribunebouw: Tribunes voor 100 tot 8000 personen, voor u geïnstalleerd Wil u meer te weten komen over het verhaal achter Kontrimo? Neem dan zeker een kijkje op de pagina ‘Wie zijn wij’! Offerte en contact.

Wij helpen u graag verder! Volg ons op facebook om op de hoogte te blijven van onze nieuwe projecten. Dreco-steigerbouw is een bedrijf gespecialiseerd in het verhuur van stellingen. Wij zijn gevestigd te Lo-Reninge en werken vooral in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Dreco-steigerbouw staat voor goede service en correcte afspraken. Zowel voor kleine als grote steigers kan u als bedrijf of particulier bij ons terecht.

Devan Steigerbouw

Montage, demontage en eigen transport. Wij komen graag langs om een correcte offerte op maat te maken. Na uw goedkeuring komen wij langs op de afgesproken datum en plaats om het plaatsen van de steiger. Wij monteren de steiger en komen deze terug demonteren vanaf dag u de steiger hebt afgemeld.

AIS Steigerbouw is gespecialiseerd in de montage en de verhuur van steigers voor diverse doeleinden. Ontdek het materiaal en bestel eenvoudig online. AIS Steigerbouw is niet zomaar een specialist in het verhuur van stellingen. Wij bieden een aantal unieke producten en diensten aan die elke doe-het-zelver of aannemer zal appreciëren.

Wij maken gebruik van steigermateriaal van het type Allround. Dit is duurzaam materiaal van de hoogste kwaliteit dat tevens eenvoudig te monteren is. Onze Allround stellingen kunnen voor allerlei toepassingen gebruikt worden. U kan de stelling makkelijk zelf monteren met een hamer en waterpas. Montage mogelijk. Geen ervaring met de opbouw van een stelling? Wij helpen u hierbij.

Zo zorgt u niet alleen voor een veilige plaatsing, maar bespaart u tevens tijd! Ook voor de steigeropbouw van grote bouwprojecten of industriële werkzaamheden is dit mogelijk. Levering & afhaling mogelijk - Stellingbouw Vlaanderen. Haal het gehuurde materiaal af in ons magazijn (Dompel 19, 2200 Herentals). Deze bevindt zich vlak naast de autosnelweg E313.

Ook na de werkzaamheden kan het materiaal door ons terug opgehaald worden. Voor al onze projecten streven wij naar ! Dit betekent dat je nodig hebt voor de verwarming, koeling of warm water. Zonnepanelen en/of warmtepomp wekken de nodige energie op. Dit betekent niet alleen voordelen voor het klimaat en het verminderen van de CO2-uitstoot, maar ook voor ! Naast ons brede gamma van gewelven, predallen, welfsels, balken en kolommen beschikken we ook over een eigen leverings- en plaatsingsdienst en een eigen studiebureau.

Stellingbouw West-vlaanderen

Cogea Stellingbouw is werkzaam in heel Vlaanderen. Aannemers die onder meer gevelrenovaties, dakwerken, schilderwerken en andere renovatiewerken wensen uit te voeren, kunnen ons inschakelen voor het plaatsen van stellingen. Vooral gevelstellingen en trapstellingen voor diverse werken behoren tot onze expertise. Wij verhuren de stellingen en zorgen voor de volledige montage en demontage.

Zo bent u zeker dat alles aan de veiligheidsvoorschriften voldoet. Zowel voor grote als voor kleine projecten kunnen wij stellingen voorzien. Onze stellingbouw heeft een grootte van 0 tot 20. 000 m2. Samen met u bespreken wij graag wat u voor ogen heeft. Op deze manier kunnen wij op een efficiënte manier inspelen op uw noden en wensen.

Voor alle vragen over stellingbouw kunt u bij ons terecht. Wij zijn uw specialist van a tot z. Vertrouw op ervaring en kies voor Cogea Stellingbouw voor uw professionele stellingen! Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul ons contactformulier in.

Vraag ook een vrijblijvende offerte aan.

het dak van mijn woning in brasschaat dient te worden vervangen en de dakwerker dient een stelling rondom mijn woning te hebben. Ik schat de totale omtrek om +/- 550 M2. Kan U mij een offerte laten geworden Beste, om de inkom van ons huis te behangen en schilderen hebben wij een stelling nodig.

Stellingbouw Gent

Dit zijn dus muren van ongeveer 5m hoog en loopt nog door langs het dak. Om de zijde van de trap te kunnen doen zal de stelling deels op de houten trap moeten staan. Beste Graag een offerte voor stutten Voor predallen Langdurige verhuur (3-4 maanden) Oppervlakte project 500vierkante meter Ik heb het legplan en stabiliteitstudie voor handen.

Groeten Wim Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een stelling voor één week boven een bestaande veranda met dak in glas. er dient een overspanning van 9 meter te gebeuren. Kan dit via jullie en zo ja tegen welke prijs? Mvg Wim Dessel Voorzijde gebouw 8 m x 6 m hoog en 90graden bocht naar rechts een zijgevel van 8 m x 8 m hoog Periode 8 november voor 4 weken min.

Mijn broer is een zelfstandige dakwerker en komt zaterdag ons dak doen onverwachts. Daardoor zijn we op zoek. onze voorgevel is 7m breedte en 6m hoogte. wat zou de prijs zijn? Graag had ik een offerte ontvangen voor een muurstelling 9 x 4 voor huur van 3 dagen. voor een binnenarea ben ik op zoek naar steiger met platte poten en hoog genoeg.

Particuliere markt, doe het zelf sector, organisators van evenementen, sport en media organisaties (stellingbouw antwerpen).

Dankzij de verschillende onderdelen van deze systemen kunnen we altijd de ideale stelling bouwen voor de werkzaamheden die u gepland heeft. Elk type stelling zorgt ervoor dat u bepaalde werkzaamheden zo nauwkeurig mogelijk uit kunt voeren - Stellingbouw Vlaanderen..

Stellingverhuur Voor Bedrijven En Particulieren

Bent u nu aannemer, professioneel of particulier; Antwerp Stelling garandeert u de beste steigers voor uw bouwproject aan de scherpste prijzen. Bovendien ontvangt u onze razendsnelle service: u bestelt vandaag een stelling en morgen wordt die al geplaatst! Verlies geen enkele seconde tijdens uw werken dankzij onze gespecialiseerde vakmensen, die vlot en veilig uw stelling komen monteren.

Latest Posts

Vakantie Veluwe

Published Oct 21, 23
2 min read

Cameltoe Bikini

Published Oct 17, 23
6 min read

Bikini Kopen

Published Oct 12, 23
5 min read